.
.
Pensula de patiserie cu peri moi UST, 205 mm - Vikan
5551303
In stoc furnizor
5551303
In stoc furnizor
Specificații tehnice
- Material
- Inox, Polipropilena, Poliester (PES)
- Lungime (mm)
- 205
- Lățime (mm)
- 30
- Înalțime (mm)
- 205
- Duritate peri
- Moi
- Temp. max. uscare (°C)
- 80
- Bucăți/Bax
- 10
- Valoare minima pH la utilizare
- 2
- Valoare maxima pH la utilizare
- 10.5
- Max. (contact alimentar) (°C)
- 80
- Max. (fara contact alimentar) (°C)
- 100
- Temp. min. utilizare (°C)
- -20
- Temp. max. igienizare (°C)
- 93
- Temp. sterilizare (autoclavare) (°C)
- 121
- Producător
- Vikan
- Lungime filamenti (mm)
- 57
- Standard calitate EU
- EC1935/2004, EU 2023/2006/EC, REACH (EC) 1907/2006